• Yhteistä liikkumisen iloa ja juhlaa arkeen. Oli ihana olla lasten kanssa ilman tietokoneita.

  Perhe - Turusta

  Oli ihan huippu kiva jakso. Kerrankin oli tilaisuus viettää oikeasti aikaa lasteni kanssa ja hyvällä omallatunnolla. Jakso vahvisti meidän perheen me-henkeä. Yh-äitinä teen pitkiä päiviä ja lapsetkin saivat kaipaamaansa äidin läsnäoloa. Innostuimme uimisesta! Toinen lapsista oppi uimaan.

  Yh-äiti - 40v. Oulun alue

  Muistutti meitä aikuisia ravinnon ja liikunnan tärkeydestä ja kannusti tekemään pieniä muutoksia. Noin 6kk jakson jälkeen puolisonikin hankki salijäsenyyden ja olemme siivonneet ruokavaliosta pahimmat överit pois.

  Perheen isä - 35v. Itä-Suomesta
 • Yhdessäoloa, liikkumista, tukea terveellisiin elämäntapoihin sekä ohjeita kevyempään ruokavalioon.
  Perheen kanssa yhteinen tekeminen on mukavaa. Lapset tykkäsivät eri lajeista, urheilimme paljon yhdessä myös ohjatun toiminnan ulkopuolella. Lapset huomasivat, ettei aina tarvitse kallista huvipuistoa, vaan esim. pyöräily on kivaa yhdessä tekemistä

  Äiti pääkaupunkiseudulta - 45v.

  Parasta jaksolla oli perheen kanssa vietetty aika. Olemme jatkaneet yhdessä liikkumista myös viikon jälkeen. Saimme uusia ystäviä sekä yhteisiä positiivisia muistoja sekä muistutuksen siitä, että mukavinta on yhdessäolo. Tekemiseksi riittää retki, uiminen, jne. Saimme vahvistusta siihen, että perheen yhteinen aika on tärkeää ja sille on hyvä löytää aikaa.

  Perheen äiti - 38v.