Mies sauvakävelee talvisessa maisemassa.
bg_bow_2

NÄIN HAET

1. Etsi sopivat kurssit ja täytä hakemus

Ennen hakemista tutustu huolellisesti kurssien sisältöön. Etsi itsellesi mieleiset kurssit hakukalenterista ja tarkista, että pääset varmasti mukaan hakemiesi kurssien kaikille kolmelle lähijaksolle. Voit hakea kerralla enintään kolmelle (3) kurssille, joista yhden voit merkitä ensisijaiseksi toiveeksi. 

2. Valintakriteerit

Kaikki hakemukset käsitellään ja valinnat tehdään heti hakuajan päättymisen jälkeen kurssikohtaisesti terveydellisin, taloudellisin ja sosiaalisin perustein. Valinnoissa painotetaan hakijan taloudellista asemaa sekä tarvetta ja motivaatiota hyvinvoinnin ohjaukseen.

Esteitä valinnalle ovat voimassa oleva karenssi aiemmasta tuettuun toimintaan osallistumisesta (aikuisten kursseille 2 vuotta) tai suuri määrä samankaltaisessa elämäntilanteessa olevia hakijoita, jolloin ryhmäkokojen puitteissa kaikkia ei ole mahdollista valita. Ensisijalla ovat ensimmäistä kertaa tuettuun toimintaan hakevat. Hakijalle ei voida myöntää kurssitukea, mikäli hänellä voidaan katsoa olevan taloudellisesti mahdollista hakeutua omin varoin kustannettaviin hyvinvointipalveluihin.

Tällä hetkellä aikuisten hyvinvointikursseille ei valita henkilöitä, jotka ovat jo osallistuneet samalle arvo- ja hyväksyntäpohjaisen konseptin mukaiselle kurssille vuonna 2018 tai sen jälkeen.

3. Päätös valinnasta

Päätös valinnasta lähetetään vain myöntävän päätöksen saaneille viikon kuluessa hakuajan päättymisestä. Valintapäätös (kutsu ja lasku omavastuuosuudesta) lähetetään pdf-tiedostona osoitteesta no-reply@lotu.lomajarjestot.fi ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkista aika ajoin roskapostisi, ettei myönteinen valintapäätös mene roskapostiin tietokoneesi asetusten takia (erityisesti gmail- ja kunnallisorganisaatioiden osoitteet).

Mikäli peruutuksia hakemallesi kurssille tulee kutsukirjeiden lähettämisen jälkeen, sinuun voidaan olla yhteydessä myös peruutuspaikan vastaanottamisesta.

4. Omavastuun maksaminen

Omavastuun eräpäivä on 10 vrk laskun saapumisesta. Kun olet maksanut laskun ja suoritus on saapunut PHT:n tilille, lähetetään osallistumisestasi tiedot kurssin järjestävälle kohteelle. Kohde lähettää kaikille valituille osallistujille kutsukirjeen ja infomateriaalia kurssiin liittyen viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua. 

Jätä hakemus tästä

Voit hakea kaikille tällä hetkellä haussa oleville aikuisten hyvinvointikursseille alla olevan linkin kautta.

Jäikö kysyttävää?

Etsi vastaus usein kysytyistä kysymyksistä tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme 
asiakaspalvelu@pht.fi