PERUUTUSEHDOT

Elämä joskus yllättää sairastumisen tai muun esteen muodossa ja saatat joutua perumaan kurssille osallistumisen. Lähetä silloin viesti meille osoitteeseen asiakaspalvelu@pht.fi ja kerro viestissä kurssin päähakijan nimi, kurssi jolle osallistumisen perut (ajankohta ja kohde) sekä peruuntumisen syy.

Jos olet saanut kutsun kurssille ja sinulla on koronaviruksen oireita tai epäilet altistumista tartunnalle, ethän osallistu kurssille. Tässä tilanteessa ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

Perhekurssien peruutusehdot:

Peruutus viimeistään 2 viikkoa ennen kurssin alkua: omavastuuosuus palautetaan vähennettynä 20 euron toimistomaksulla.

Peruutus lähempänä kuin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua: omavastuu palautetaan vain sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan.

Kurssin keskeytys sairastumisen sattuessa: omavastuu palautetaan lääkärintodistusta vastaan vähennettynä 20 euron toimistomaksulla.

Saapumatta jättäminen ilman peruutusilmoitusta (no show): omavastuuosuutta ei palauteta, aiheuttaa 2 vuoden karenssin PHT:n hyvinvointikursseille

Aikuisten kurssien peruutusehdot:

PHT:n aikuisten hyvinvointikurssi on kolmen lähijakson kokonaisuus. Jokaisella lähijaksolla työskennellään kohti osallistujan omia hyvinvointitavoitteita. Kurssitukea voidaan myöntää vain henkilöille, jotka sitoutuvat osallistumaan kurssin kaikille lähijaksoille täysipainoisesti. Yhden jakson peruuttaminen muussa kuin äkillisessä sairastapauksessa, johtaa koko kurssin keskeytymiseen. Sairastapauksissa tarvitaan lääkärintodistus.

Jo aloitetun kurssin lähijaksojen ajankohtia tai kohdetta ei voi vaihtaa.

Mikäli osallistumisesi peruuntuu, ole meihin yhteydessä sähköpostitse asiakaspalvelu@pht.fi

Omavastuu: Peruutus viimeistään 2 viikkoa ennen kurssin/lähijakson alkua: Omavastuuosuus palautetaan vähennettynä 20 euron toimistomaksulla.

Peruutus lähempänä kuin kaksi viikkoa ennen kurssin/lähijakson alkua: Omavastuuosuutta palautetaan vain sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan.

Saapumatta jättäminen ilman peruutusilmoitusta (no show): Omavastuuosuutta ei palauteta, aiheuttaa 2 vuoden karenssin PHT:n hyvinvointikursseille.

Kurssin keskeytys sairastumisen sattuessa: Omavastuu palautetaan lääkärintodistusta vastaan vähennettynä 20 euron toimistomaksulla.