Päivänkakkarapelto
bg_bow_2

PERUUTUSEHDOT

Elämä joskus yllättää sairastumisen tai muun esteen muodossa ja saatat joutua perumaan kurssille osallistumisen. Lähetä silloin viesti meille osoitteeseen asiakaspalvelu@pht.fi ja kerro viestissä kurssin päähakijan nimi, kurssi jolle osallistumisen perut (ajankohta ja kohde) sekä peruuntumisen syy.


Omavastuun palautus:

  • Peruutus viimeistään 2 viikkoa ennen kurssin alkua: omavastuumaksu palautetaan kaikissa tapauksissa tai osallistuminen siirretään toiselle kurssille.
  • Peruutus alle 2 viikkoa ennen kurssin alkua: omavastuumaksu palautetaan vain sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan.
  • Kurssin keskeytys sairastumisen sattuessa: omavastuumaksu palautetaan lääkärintodistusta vastaan.
  • Saapumatta jättäminen ilman peruutusilmoitusta: omavastuumaksua ei palauteta, aiheuttaa 2 vuoden karenssin PHT:n hyvinvointikursseille.

Aikuisten kurssista huomioitavaa:

PHT:n aikuisten hyvinvointikurssi on kolmen lähijakson kokonaisuus. Jokaisella lähijaksolla työskennellään kohti osallistujan omia hyvinvointitavoitteita. PHT:n yhteiskuntarahoitteista kurssitukea voidaan lähtökohtaisesti myöntää vain henkilöille, jotka voivat osallistua kurssin kaikille lähijaksoille täysipainoisesti. Äkillisissä peruutustilanteissa osallistujan kurssiprosessia tuetaan etäohjauksella seuraavasti:

  • Jos kurssin toiselle lähijaksolle osallistuminen estyy pakottavasta syystä (esim. sairastuminen), järjestetään osallistujalle yksilöllinen etäohjaus (1 h) kurssin ohjaajan kanssa erikseen sovittuna ajankohtana, ja osallistuja voi jatkaa kurssia oman ryhmän mukana kolmannelle lähijaksolle. Jakson omavastuumaksua ei palauteta.
  • Jos kurssin päätösjaksolle osallistuminen estyy äkillisestä syystä, saa osallistuja halutessaan yksilöllisen etäohjauksen (1 h) kurssin ohjaajan kanssa erikseen sovittuna ajankohtana. Jakson omavastuumaksua ei palauteta.

Huomioithan, että jo aloitetun kurssin lähijaksojen ajankohtia tai kohdetta ei voi vaihtaa. Aloitetusta ja osallistujan itse keskeyttämästä kurssista muodostuu 2 vuoden karenssi tuettuun toimintaan. 

Jäikö kysyttävää?
Ole yhteydessä asiakaspalveluumme:
asiakaspalvelu@pht.fi
020 144 1310 (arkisin klo 13-15.30)