Mies istuu järven rannalla kädet pään takana ja katsoo kaunista maisemaa.
bg_bow_2

PERUUTUSEHDOT

Elämä joskus yllättää sairastumisen tai muun esteen muodossa ja saatat joutua perumaan kurssille osallistumisen. Lähetä silloin viesti meille osoitteeseen asiakaspalvelu@pht.fi ja kerro viestissä kurssin päähakijan nimi, kurssi jolle osallistumisen perut (ajankohta ja kohde) sekä peruuntumisen syy.

Omavastuun palautus:

  • Peruutus viimeistään 2 viikkoa ennen kurssin/lähijakson alkua: omavastuumaksu palautetaan vähennettynä 20 euron toimistomaksulla vähennettynä
  • Peruutus lähempänä kuin 2 viikkoa ennen kurssin/lähijakson alkua: omavastuu palautetaan vain sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan.
  • Kurssin keskeytys sairastumisen sattuessa: omavastuumaksu palautetaan lääkärintodistusta vastaan vähennettynä 20 euron toimistomaksulla vähennettynä
  • Saapumatta jättäminen ilman peruutusilmoitusta: omavastuumaksu ei palauteta, aiheuttaa 2 vuoden karenssin PHT:n hyvinvointikursseille
 

Aikuisten kursseista huomioitavaa:

PHT:n aikuisten hyvinvointikurssi on kolmen lähijakson kokonaisuus. Jokaisella lähijaksolla työskennellään kohti osallistujan omia hyvinvointitavoitteita. Kurssitukea voidaan myöntää vain henkilöille, jotka voivat osallistua kurssin kaikille lähijaksoille täysipainoisesti. 

  • Jos kurssin toiselle lähijaksolle osallistuminen estyy pakottavasta syystä (esim. sairastuminen), kurssia voi jatkaa oman ryhmän kanssa kolmannelle lähijaksolle osallistumalla yksilölliseen etäohjaukseen (1 h) erikseen sovittavana ajankohtana. Tällöin lähijakson omavastuumaksua ei palauteta. 
  • Jos kurssin päätösjaksolle osallistuminen estyy äkillisestä syystä, voit saada tueksesi yksilöllisen etäohjauksen (1 h) erikseen sovittavana ajankohtana. Tällöin jakson omavastuumaksua ei palauteta. 
  • Jo aloitetun kurssin lähijaksojen ajankohtia tai kohdetta ei voi vaihtaa. Aloitetusta ja osallistujan itse keskeyttämästä kurssista muodostuu 24 kk karenssi. 

Jäikö kysyttävää?
Ole yhteydessä asiakaspalveluumme:
asiakaspalvelu@pht.fi
020 144 1310 (arkisin klo 13-15.30)