PERUUTUSEHDOT

Elämä joskus yllättää sairastumisen tai muun esteen muodossa ja saatat joutua perumaan kurssille osallistumisen. Lähetä silloin viesti meille osoitteeseen asiakaspalvelu@pht.fi ja kerro kurssin päähakijan nimi, kurssin ajankohta ja kohde sekä peruuntumisen syy.

Omavastuun palautus aikuisten ja perheiden kursseilla:

  • Peruutus viimeistään 2 viikkoa ennen kurssin alkua: omavastuumaksu palautetaan kaikissa tapauksissa tai osallistuminen siirretään toiselle kurssille.
  • Peruutus alle 2 viikkoa ennen kurssin alkua: omavastuumaksu palautetaan vain sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan.
  • Kurssin keskeytys sairastumisen sattuessa: omavastuumaksu palautetaan lääkärintodistusta vastaan.
  • Saapumatta jättäminen ilman peruutusilmoitusta (no show): omavastuumaksua ei palauteta, aiheuttaa 2 vuoden karenssin PHT:n hyvinvointikursseille.

Lähijaksoille osallistuminen aikuisten kursseilla:

PHT:n aikuisten hyvinvointikurssi on tavoitteellinen kolmen lähijakson kokonaisuus. Yhteiskuntarahoitteista kurssitukea voidaan myöntää vain henkilöille, jotka ovat sitoutuneita osallistumaan kurssin kaikille lähijaksoille täysipainoisesti. Aloitetun kurssin lähijaksojen ajankohtia tai kohdetta ei voi vaihtaa. Äkillisissä peruutustilanteissa osallistujan alkanutta kurssiprosessia tuetaan etäohjauksella seuraavasti:

  • Jos kurssin toiselle lähijaksolle osallistuminen estyy pakottavasta syystä (esim. sairastuminen), järjestetään osallistujalle yksilöllinen etäohjaus (1 h) kurssin ohjaajan kanssa erikseen sovittuna ajankohtana. Tämän jälkeen osallistuja voi jatkaa kurssia oman ryhmän mukana kolmannelle lähijaksolle. Jaksosta maksettua omavastuumaksua ei palauteta.
  • Jos kurssin päätösjaksolle osallistuminen estyy pakottavasta syystä, saa osallistuja halutessaan yksilöllisen etäohjauksen (1 h) kurssin ohjaajan kanssa erikseen sovittuna ajankohtana. Tällöin jaksosta maksettua omavastuumaksua ei palauteta

 

Jäikö vielä kysyttävää?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme:

asiakaspalvelu@pht.fi
020 144 1310 (arkisin klo 13-15.30)