NÄIN HAET

Hakemuksen täyttäminen

Etsi perheellenne mieleiset kurssit hakukalenterista. Jätä hakemus vain sellaisille kursseille, joiden sijainti ja ajankohta sopii teille kaikille. Voitte hakea kerralla enintään kolmelle (3) kurssille, joista yhden (1) voit merkitä ensisijaiseksi toiveeksi.

Kerro hakemuksella lyhyesti perheenne tilanteesta sekä miksi haette perhekurssille ja kaipaatte hyvinvoinnin ja elintapojen ohjausta. 

Kurssipaikan myöntäminen

PHT:n hyvinvointikurssit ovat taloudellisesti tuettua toimintaa, joka rahoitetaan sosiaali- ja terveysministeriön myöntämällä avustuksella. Kurssipaikat myönnetään terveydellisin, taloudellisin ja sosiaalisin perustein. Valinnoissa painotetaan perheen taloudellista tilannetta sekä tarvetta ja motivaatiota hyvinvoinnin ja elintapojen ohjaukseen. Etusijalla ovat ensimmäistä kertaa tuettuun toimintaan hakevat perheet.

Kurssitukea ei myönnetä, jos

  • Perhe on osallistut PHT:n perheiden hyvinvointikurssille vuonna 2020 tai sen jälkeen. PHT:n kurssit eivät ole tarkoitettu toistuvaisluontoiseksi tueksi.
  • Yksi tai useampi perheenjäsen on osallistunut toisen järjestön (Hyvinvointilomat ry, Solaris-lomat ry, MTLH ry ja Naiset Yhdessä ry) taloudellisesti tuettuun toimintaan viimeisen kahden (2) vuoden aikana TAI perheellä on useita aiempia myönteisiä tukipäätöksiä. Tiedot aiemmasta loma- tai kurssituesta näkyvät kaikille samaa hakujärjestelmää käyttäville järjestöille, ja ne vaikuttavat yhteiskuntarahoitteisen tuen myöntämiseen.
  • Perheen taloudellinen tilanne mahdollistaa omin varoin kustannettavat ohjaus- ja virkistyspalvelut.

Ilmoitus valintapäätöksestä

Käsittelemme kaikki saapuneet hakemukset kurssin hakuajan päättymisen jälkeen. Hakemusten määrästä johtuen ilmoitamme päätöksestä vain kurssipaikan saaneille perheille viikon kuluessa hakuajan päättymisestä. Teihin voidaan olla yhteydessä myös tämän jälkeen, mikäli hakemillanne kursseilla vapautuu peruutuspaikkoja.

Jos haluat tarkistaa hakemuksenne tilanteen, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään.

Kurssipaikan vastaanottaminen

Valintapäätös ja lasku omavastuuosuudesta lähetetään pdf-tiedostona osoitteesta no-reply@lotu.lomajarjestot.fi hakemuksella ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. 

Vahvistatte osallistumisenne maksamalla laskun eräpäivään mennessä. Omavastuun eräpäivä on pääsääntöisesti kymmenen (10) vuorokautta laskun saapumisesta. Kurssikohde lähettää kaikille osallistujille infokirjeen ja tarkemman ohjelman viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkua.

Huomioithan, että ottamalla tuetun kurssipaikan vastaan, perheenne sitoutuu osallistumaan kurssin ohjelmaan täysipainoisesti

Jätä hakemus perhekursseille tästä

Voit jättää hakemuksen kaikille tällä hetkellä haussa oleville perhekursseille alla olevan painikkeen kautta. Hakulomake avautuu uuteen ikkunaan.

Jäikö kysyttävää?

Etsi vastaus usein kysytyistä kysymyksistä tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@pht.fi