HOSTELLIEDUT

Suomen Hostellijärjestö ry on yleishyödyllinen hostellitoiminnan keskusjärjestö, jonka jäseniin kuuluu useita nuoriso-, liikunta-, ammatti- ja matkailujärjestöjä. Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT ry:n jäsenjärjestönä toimivien ammattiliittojen jäsenet saavat jäsenetuna majoitusalennuksen verkoston hostelleissa Suomessa.

PHT ry:n jäsenjärjestön jäsenenä saat:

  • 10 % alennuksen normaalista majoitushinnasta Suomen Hostellijärjestön verkoston yli 40 hostellissa eri puolella Suomea.
  • Kotimaan hostellikortin ilmaiseksi. Kotimaan hostellikortilla saa 10 % majoitusalennuksen verkoston Suomen hostelleissa, muita matkailuetuja ja reissuvinkkejä.
  • Kansainvälisen hostellikortin jäsenhintaan. Kansainvälisellä hostellikortilla saa vähintään 10 % alennuksen majoituksesta HI-hostelleissa Suomessa ja ulkomailla sekä muita matkailuetuja. Lisäksi saa jäsenyyden kansainväliseen Hostelling International verkostoon kortin voimassaoloajalle.

Vastuullista, ainutlaatuista ja yhteisöllistä majoitusta

Hostellit ovat kaikille avoimia yöpymispaikkoja, joissa voit majoittua edullisesti loma- tai työmatkalla, yksin tai porukalla. Valittavana on erilaisia huoneita jaetuista huoneista yksityishuoneisiin omalla kylpyhuoneella. 

Kaikissa Suomen Hostellijärjestön verkoston hostelleissa on jotain ainutlaatuista. Persoonallisia majoitusvaihtoehtoja löytyy aina design-hostelleista Suomen parhaaksi valittuun hostelliin.

Hostellit ovat siistejä ja kodikkaita ja niiden yhteiset oleskelu- ja keittiötilat mahdollistavat tutustumisen muihin matkailijoihin. Useat hostellit tarjoavat myös erilaisia aktiviteettimahdollisuuksia. Hostellit ovat luonnostaan ekologisia majoitusvaihtoehtoja ja voivat myös hakea Hostelling Internationalin laatusertifikaattia sekä Luontoliitto suosittelee -merkkiä

Yöpymällä hostelleissa sekä varaamalla majoituksen Hostellijärjestön verkkosivulla tai suoraan hostellista majoittuja tukee paitsi kestävää ja vastuullista matkailua, myös järjestön yleishyödyllistä toimintaa ja samalla hostellitoimintaa pyörittäviä perhe- ja pienyrittäjiä.