ILOA JA HYVINVOINTIA LAPSIPERHEIDEN ARKEEN

Toivotteko lisää yhteistä aikaa ja tekemistä vilkkaan perhearjen keskelle? Kaipaatteko tukea perheen voimavaroihin? Pohdituttaako liikkuminen, ruokailu ja ruutuaika?

Leikki- ja kouluikäisten lasten perheille suunnatuilla hyvinvointikursseilla autamme ottamaan uuden suunnan koko perheen hyvinvointiin.

 

Perheiden hyvinvointikurssit tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden pysähtyä arjen hyvinvoinnin ja jaksamisen äärelle. Ammattitaitoiset ohjaajat ja tutkitusti toimivat ohjausvälineet auttavat perheitä tarkastelemaan omaa arkea ja löytämään tapoja, jotka tukevat kaikkien perheenjäsenten hyvinvointia.

Perheiden hyvinvointikurssien ohjelma sisältää mm.:

  • Liikunnallisia elämyksiä ja lajikokeiluja
  • Vinkkejä ja ideoita oman arjen hyvinvointiin ja elintapoihin
  • Oman perhearjen tapojen tarkastelua
  • Perheen vahvuuksien tunnistamista
  • Aikaa levolle ja yhdessäololle
  • Omaa ohjelmaa aikuisille ja lapsille

Kurssit soveltuvat perheille, jotka kaipaavat:

  • Ideoita liikkumisen lisäämiseen
  • Vinkkejä syömiseen ja lasten ruokailuun
  • Välineitä ruutuajan hallintaan ja yhdessä tekemisen lisäämiseen
  • Tukea painonhallintaan

 

Ohjelmassa on sekä perheiden yhteistä, että lasten ja aikuisten erillistä ohjelmaa. Kurssiohjelma ei sovellu ihan perheen pienimmille, vaan lasten tulee voida itsenäisesti osallistua ohjelmaan. Tästä syystä kurssit soveltuvat parhaiten perheille, joissa on vähintään esikouluikäisiä lapsia. Mikäli perheessä on myös aivan pieniä lapsia, on heille järjestetty lastenhoito aikuisten ja isompien lasten oman ohjelman aikana.

Perhekurssin hintaan sisältyy ohjelma, majoitus yhdessä perhehuoneessa ja täysihoito (aamiainen, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala).

Löydät perheellesi mieluisimmat kurssit tutustumalla haettavissa olevien kurssien ajankohtiin ja kohteiden malliohjelmiin.

Tervetuloa innostumaan liikunnasta ja yhdessä tekemisestä, löytämään perheenne vahvuuksia ja tapaamaan muita samassa elämäntilanteessa olevia perheitä!

 

 

HUOM!                                                                                                                Nämä kurssit on tarkoitettu perheille, jotka haluavat osallistua kaikkeen tämän kurssin tarjontaan ja ohjelmiin. Jos perheenne kaipaa ensisijaisesti lomaa, kannattaa tutustua sosiaalista lomatoimintaa järjestävien tahojen tarjontaan. Toivomme, että jokainen perhe löytää toiveisiinsa ja tilanteeseensa sopivan tukimuodon ja autamme mielellämme kurssiemme sisältöön liittyvissä kysymyksissä.

Haku talvilomaviikkojen ja pääsiäisen perhekursseille nyt käynnissä.

Tutustu ensin huolellisesti perhekurssien sisältöön ja hakuohjeisiin ja siirry sitten täyttämään sähköinen hakulomake.

Kohti hyvinvointia vahvuudet ja voimavarat huomioiden!

PHT ry on kehittänyt perhekurssien sisältöä yhdessä Sydänliiton Neuvokas perhe -toiminnan kanssa. Nyt osallistujat saavat kursseilta yhä toimivampia työkaluja perheen hyvinvoinnin, elintapojen ja arjen hallinnan tueksi vahvuus- ja voimavarakeskeisen ohjausmenetelmän avulla.

Mikä ihmeen perhekurssi?

PHT:n perhekurssit ovat 5 päivän ja 4 yön mittaisia tuettuja hyvinvointikursseja leikki- ja kouluikäisten lasten perheille. Kursseilla tuetaan perheiden hyvinvointia, terveyttä edistäviä elintapoja, jaksamista ja arjenhallintaa. Kurssit sisältävät ohjelman sekä perhemajoituksen täysihoidolla.

Kenelle kurssit sopivat?

Kursseilla halutaa auttaa lapsiperheitä, jotka kaipaavat tukea perhearjen, hyvinvoinnin ja elintapojen tarkasteluun. Kurssien ohjelmasisällön vuoksi kurssit soveltuvat parhaiten perheille, joissa on vähintään esikouluikäisiä lapsia,  jotka voivat olla aktiivisesti mukana perheen yhteisessä ohjelmassa sekä osallistua itsenäisesti lasten omaan ohjelmaan.

Mitä maksaa?

Omavastuuosuudet 2021:                                         

Aikuiset 100€ (työtön/lomautettu aikuinen 50 €)

Lapset 6-16 v. 60 €

Alle 6-vuotiaat lapset 0 €  

Palkansaajien hyvinvointi
ja terveys PHT ry

Lintulahdenkatu 6 A 1
00500 Helsinki
020 144 1310
asiakaspalvelu@pht.fi