Autamme perheesi liikkeelle

Lapsiperheen arki voi olla taloudellisesti tiukkaa ja kiire henkisesti kuormittavaa. Työn, perheen ja vapaa-ajan yhteensovittaminen on haasteellista eikä yhteistä aikaa tahdo löytyä. Aikaa ja mahdollisuuksia liikunnalle, yhteisille harrastuksille ja ruokailuhetkille on harvoin. Elintavat ovat muuttuneet epäterveellisiksi arjen puristuksessa.

Perheiden 1. askel -hyvinvointijaksoilla edistetään lapsiperheiden arjessa jaksamista ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Jaksot on tarkoitettu perheille, joissa on leikki- tai kouluikäisiä lapsia ja jotka kaipaavat tukea liikkumisen lisäämiseen, terveellisten arkitapojen omaksumiseen ja ylipainon ehkäisemiseen. Yhdessäolo, aktiiviset elämykset ja lajikokeilut innostavat perheenjäseniä löytämään liikunnan ilon. Jakson aikana koko perhe voi omaksua erilaisia keinoja parantaa elämäntapojaan sekä löytää säännöllisen liikkumisen osaksi jokapäiväistä arkea vaikkapa yhteisen liikuntaharastuksen muodossa.

(HUOM! 1. askel -perhejaksot eivät ole tuettuja lomia vaan tavoitteellista, terveellisiä elintapoja ja hyvinvointia edistävää toimintaa. Jos perheenne kaipaa ensisijaisesti lomaa, kannattaa tutustua sosiaalista lomatoimintaa järjestävien tahojen tarjontaan.)

Haettavien jaksojen ohjelmasisältöihin ja ajankohtiin tutustumalla löydät perheellesi mieluisimmat kohteet.

 

Haku joulukuun perhejaksoille on auki 20.10. asti!
Haku syksyn perhejaksoille on päättynyt!
Mitä?

4 yön hyvinvointijaksot perheille. Ohjelma on liikunnallinen, virikkeellinen ja elämyksellinen, terveisiin elintapoihin kannustava. Majoitus perhehuoneessa täysihoidolla. Mukana 10–15 perhettä.

Kenelle?

Perheille, joilla mukana yksi tai useampi alle 17-v. lapsi

Miten?

Perheet hakevat jaksoille sähköisellä hakulomakkeella.

Mitä maksaa?

Omavastuuosuudet 2018:
Aikuiset: 100€/aikuinen / 4 vrk (4 yötä)
Lapset 6-16 v: 60 €/lapsi / 4 vrk (4 yötä)
Alle 6-vuotiaat lapset: 0 € / 4 vrk ( 4 yötä)
Työtön/lomautettu aikuinen: 50 € /4 vrk ( 4 yötä)
Sis. ohjelman sekä perhemajoituksen täysihoidolla.