ILOA JA HYVINVOINTIA LAPSIPERHEIDEN ARKEEN

Toivotteko lisäävänne liikettä kiireisen perhearjen keskelle? Kaipaatteko tukea perheen voimavaroihin? Pohdituttaako elintavat ja ruutuaika?

Perhekursseilla autamme teitä ottamaan uuden suunnan koko perheen hyvinvointiin!

 

Perheiden hyvinvointikursseilla tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden pysähtyä arjen hyvinvoinnin ja jaksamisen äärelle. Ammattitaitoiset ohjaajat ja tutkitusti toimivat ohjausvälineet auttavat perhettänne tarkastelemaan omaa arkea ja löytämään tapoja, jotka tukevat kaikkien perheenjäsenten hyvinvointia.

Perheiden hyvinvointikurssien ohjelma sisältää mm.:

  • Liikunnallisia elämyksiä ja lajikokeiluja
  • Vinkkejä ja ideoita oman arjen hyvinvointiin ja elintapoihin
  • Oman perhearjen tapojen tarkastelua
  • Perheen vahvuuksien tunnistamista
  • Aikaa levolle ja yhdessäololle
  • Omaa ohjelmaa aikuisille ja lapsille

Kurssit soveltuvat perheille, jotka kaipaavat:

  • Ideoita liikkumisen lisäämiseen
  • Vinkkejä syömiseen ja lasten ruokailuun
  • Välineitä ruutuajan hallintaan ja yhdessä tekemisen lisäämiseen
  • Tukea painonhallintaan

Ohjelmassa on sekä perheiden yhteistä, että lasten ja aikuisten erillistä ohjelmaa. Lasten oma ohjelma ei sovellu ihan perheen pienimmille, vaan lasten tulee voida itsenäisesti osallistua ohjelmaan. Aikuisille suunnatun ohjelman aikana alle 2-vuotiaille lapsille on järjestetty lastenhoito.
Perhekurssin hintaan sisältyy ohjelma, majoitus yhdessä perhehuoneessa ja täysihoito (aamiainen, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala).

Löydät perheellesi mieluisimmat kurssit tutustumalla haettavissa olevien kurssien ajankohtiin ja kohteiden malliohjelmiin.

Tervetuloa innostumaan liikunnasta ja yhdessä tekemisestä, löytämään perheenne vahvuuksia ja tapaamaan muita samassa elämäntilanteessa olevia perheitä!

HUOM! Nämä kurssit on tarkoitettu perheille, jotka haluavat osallistua kaikkeen tämän kurssin tarjontaan ja ohjelmiin. Jos perheenne kaipaa ensisijaisesti lomaa, kannattaa tutustua sosiaalista lomatoimintaa järjestävien tahojen tarjontaan. Toivomme, että jokainen perhe löytää toiveisiinsa ja tilanteeseensa sopivan kurssin tai loman ja autamme mielellämme kurssiemme sisältöön liittyvissä kysymyksissä.

Hae joulun ja uudenvuoden perhekursseille 25.10. mennessä

Tutustu huolellisesti hakuohjeisiin ja täytä sähköinen hakulomake.

PHT:n perhekurssit uudistuivat!

PHT ry on uudistanut perhekurssien sisältöä yhdessä Sydänliiton Neuvokas perhe -toiminnan kanssa. Jatkossa osallistujat saavat kursseilta yhä toimivampia työkaluja perheen elintapojen ja arjen hallinnan tueksi.

Mitä?

4 yön tuetut hyvinvointikurssit lapsiperheille.

Kenelle?

Lapsiperheille, jotka kaipaavat tukea arjen ja elintapojen tarkasteluun. Perheissä on oltava mukana vähintään yksi alle 17-vuotias perheeseen kuuluva lapsi.

Mitä maksaa?

Omavastuuosuudet 2020: Sis. ohjelman sekä perhemajoituksen täysihoidolla. Aikuiset 100€ (työtön/lomautettu aikuinen 50 €) lapset 6-16 v. 60 € alle 6-vuotiaat lapset: 0 €  

Palkansaajien hyvinvointi
ja terveys PHT ry

Lintulahdenkatu 6 A 1
00500 Helsinki
020 144 1310
asiakaspalvelu@pht.fi

Tilaa PHT:n uutiskirje