ILOA JA INNOSTUSTA LAPSIPERHEIDEN ELINTAPOIHIN

Perhearki on usein vauhdikasta vilskettä ja täynnä arkisia aikatauluja. Vilinän keskellä on joskus hyvä hengähtää. Perheiden tuetuilla hyvinvointikursseilla tarjoamme mahdollisuuden pysähtyä arjen hyvinvoinnin ja jaksamisen äärelle. Koulutetut ohjaajat ja erilaiset työvälineet auttavat perheitä tarkastelemaan omaa arkea ja löytämään tapoja, jotka tukevat kaikkien perheenjäsenten hyvinvointia.

Ota uusi suunta perheenne hyvinvointiin! 

Vuoden 2020 alussa perhekursseja uudistettiin ja nyt perheiden kursseilla on tarjolla mm.:

  • Liikunnallisia elämyksiä ja lajikokeiluja
  • Vinkkejä ja ideoita oman arjen hyvinvointiin ja elintapoihin
  • Oman perhearjen tapojen tarkastelua
  • Perheen vahvuuksien nimeämistä
  • Aikaa levolle ja yhdessäololle
  • Omaa ohjelmaa aikuisille ja lapsille

Kurssit on suunnattu perheille, jotka kaipaavat:

  • Ideoita liikkumisen lisäämiseen
  • Vinkkejä syömiseen ja lasten ruokailuun
  • Välineitä ruutuajan hallintaan ja yhdessä tekemisen lisäämiseen
  • Tukea painonhallintaan

Ohjelmassa on sekä perheiden yhteistä, että lasten ja aikuisten erillistä ohjelmaa. Lasten oma ohjelma ei sovellu ihan perheen pienimmille, vaan lasten tulee voida itsenäisesti osallistua ohjelmaan. Aikuisille suunnatun ohjelman aikana alle 2-vuotiaille lapsille on järjestetty lastenhoito.
Perhekurssin hintaan sisältyy ohjelma, majoitus yhdessä perhehuoneessa ja täysihoito (aamiainen, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala).

Löydät perheellesi mieluisimmat kurssit tutustumalla haettavissa olevien kurssien ajankohtiin ja kohteiden malliohjelmiin.

Tervetuloa innostumaan, löytämään perheenne vahvuuksia ja tapaamaan muita samassa elämäntilanteessa olevia perheitä!

HUOM! Nämä kurssit on tarkoitettu perheille, jotka haluavat osallistua kaikkeen tämän kurssin tarjontaan ja ohjelmiin. Jos perheenne kaipaa ensisijaisesti lomaa, kannattaa tutustua sosiaalista lomatoimintaa järjestävien tahojen tarjontaan. Toivomme, että jokainen perhe löytää toiveisiinsa ja tilanteeseensa sopivan kurssin tai loman ja autamme mielellämme kurssiemme sisältöön liittyvissä kysymyksissä.

Kurssit

Tutustu myös aikuisten kursseihin

Näin haet

Voit hakea kaikille tällä hetkellä haussa oleville perheiden hyvinvointikursseille sähköisen hakujärjestelmän kautta. Tutustu huolellisesti hakuohjeisiin ja täytä hakulomake.

Haku syys- ja joululomaviikkojen perhekursseille nyt auki

PHT:n perhekurssit uudistuivat!

PHT ry on uudistanut perhekurssien sisältöä yhdessä Sydänliiton Neuvokas perhe -toiminnan kanssa. Jatkossa osallistujat saavat kursseilta yhä toimivampia työkaluja perheen elintapojen ja arjen hallinnan tueksi.

Mitä?

4 yön tuetut hyvinvointikurssit lapsiperheille.

Kenelle?

Lapsiperheille, jotka kaipaavat tukea arjen ja elämäntapojen tarkasteluun. Perheissä on oltava mukana vähintään yksi alle 17-vuotias perheeseen kuuluva lapsi.

Mitä maksaa?

Omavastuuosuudet 2020: Aikuiset 100€ (työtön/lomautettu aikuinen 50 €), lapset 6-16 v. 60 €, alle 6-vuotiaat lapset: 0 €  Sis. ohjelman sekä perhemajoituksen täysihoidolla.

Palkansaajien hyvinvointi
ja terveys PHT ry

Lintulahdenkatu 6 A 1
00500 Helsinki
020 144 1310
asiakaspalvelu@pht.fi

Tilaa PHT:n uutiskirje