Autamme perheesi liikkeelle

Lapsiperheen arki voi olla taloudellisesti tiukkaa ja kiire henkisesti kuormittavaa. Työn, perheen ja vapaa-ajan yhteensovittaminen on haasteellista eikä yhteistä aikaa tahdo löytyä. Aikaa ja mahdollisuuksia liikunnalle, yhteisille harrastuksille ja ruokailuhetkille on harvoin. Elintavat ovat muuttuneet epäterveellisiksi arjen puristuksessa.

Perheiden 1. askel -hyvinvointikursseilla edistetään lapsiperheiden arjessa jaksamista ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Kurssit on tarkoitettu perheille, joissa on leikki- tai kouluikäisiä lapsia ja jotka kaipaavat tukea liikkumisen lisäämiseen, terveellisten arkitapojen omaksumiseen ja ylipainon ehkäisemiseen. Yhdessäolo, aktiiviset elämykset ja lajikokeilut innostavat perheenjäseniä löytämään liikunnan ilon. Kurssin aikana koko perhe voi omaksua erilaisia keinoja parantaa elämäntapojaan sekä löytää säännöllisen liikkumisen osaksi jokapäiväistä arkea vaikkapa yhteisen liikuntaharastuksen muodossa.

(HUOM! 1. askel -perhekurssit eivät ole tuettuja lomia vaan tavoitteellista, terveellisiä elintapoja ja hyvinvointia edistävää toimintaa. Jos perheenne kaipaa ensisijaisesti lomaa, kannattaa tutustua sosiaalista lomatoimintaa järjestävien tahojen tarjontaan.)

Haettavien kurssien ohjelmasisältöihin ja ajankohtiin tutustumalla löydät perheellesi mieluisimmat kohteet.

 

Haku joulukuun 2019 perhekursseille on päättynyt!

Haku kevättalven 2020 kursseille avautuu myöhemmin – seuraa sivujamme loppuvuodesta.

Mitä?

4 yön hyvinvointikurssit lapsiperheille. Ohjelma on liikunnallinen, virikkeellinen ja elämyksellinen, terveisiin elintapoihin kannustava. Majoitus perhehuoneessa täysihoidolla. Mukana 10–15 perhettä.

Kenelle?

1. askel -perhekurssit on tarkoitettu lapsiperheille, jotka kaipaavat tukea liikunnallisen ja terveyttä edistävän elämäntavan omaksumiseen. Perheissä on oltava mukana yksi tai useampi alle 17-v. lapsi.

Mitä maksaa?

Omavastuuosuudet 2020: Aikuiset 100€ (työtön/lomautettu aikuinen 50 €), lapset 6-16 v. 60 €, alle 6-vuotiaat lapset: 0 €  Sis. ohjelman sekä perhemajoituksen täysihoidolla.