Ensimmäinen askel kohti pysyvää hyvinvointia

Koetko tyytymättömyyttä hyvinvointiisi ja haaveilet elämäntapamuutoksesta? Kuulutko niihin, jotka kyllä tietävät miten pitäisi syödä, liikkua ja nukkua, mutta hyvää tarkoittavien ohjeiden noudattaminen ei tahdo onnistua tai onnistuu vain hetkellisesti? Ovatko kiire, väsymys, huono mieliala tai suorittamattomat kotityöt  terveyttäsi tukevien valintojen esteenä?

1. askel Pysyvään muutokseen -kursseilla tarjoamme mahdollisuuden pysähtyä oman hyvinvoinnin ja jaksamisen äärelle. Koulutetut ohjaajat ja tutkitusti toimiva psykologinen ohjausmenetelmä  auttavat tarkastelemaan omaa arkea, tapoja ja käyttäytymistä sekä löytämään työkaluja, jotka tukevat hyvinvointia ja pysyvää elämäntapamuutosta.

 

Pysyvään muutokseen -kurssin ohjelma tarjoaa mm.:

   • tukea elämäntapamuutokseen yksilöllisesti ja ryhmässä
   • muutosten esteiden tunnistamista ja käsittelyä
   • omien arvojen ja arjen pohtimista
   • joustavuuden ja itsensä hyväksymisen harjoittelua

      Lisäksi:

   • ohjattuja liikuntakokeiluja
   • tietoa ravinnosta
   • aikaa levolle
   • vertaistukea

Pysyvään muutokseen -kurssit on suunnattu työikäisille, jotka:

   • kokevat tyytymättömyyttä hyvinvointiinsa
   • kaipaavat tukea elämäntapojen muutokseen
   • kaipaavat tukea painonhallintaan
   • kärsivät uupumuksesta
   • ovat jo yrittäneet tehdä muutoksia elämäntapoihin siinä onnistumatta

Kurssikokonaisuudet koostuvat kolmesta erillisestä lähijaksosta. Kurssilla saatujen oivallusten viemistä arkeen harjoitellaan lähijaksojen välissä ja ryhmän kanssa käsitellään onnistumisia ja haasteita. Seurantajaksoilla on kaksi suuntautumisvahtoehtoa, LIIKE ja MIELI, joissa painottuu oman valinnan mukaan liikunta tai mielen taitojen oppiminen.

Kursseja järjestetään urheiluopistoissa, kylpylöissä ja luontomatkailukohteissa ympäri Suomen. Tustustu kohteisiin ja kohteiden esimerkkiohjelmiin välilehdeltä.

 

Haluatko ottaa ensimmäisen askeleen?

HUOM! Pysyvään muutokseen -kurssit on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat osallistua kaikkeen kurssin tarjontaan ja voivat sitoutua kolmen lähijakson kokonaisuuteen. Jos kaipaat ensisijaisesti lomaa ja virkistystä, kannattaa tutustua sosiaalista lomatoimintaa järjestävien tahojen tarjontaan. Kurssit eivät korvaa ammatillista kuntoutusta, sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita tai terapiaa. Osallistujan terveydentilan ja psyykkisten voimavarojen tulee sallia täysipainoinen osallistuminen kurssin ohjelmaan. Toivomme, että jokainen löytää toiveisiinsa ja tilanteeseensa sopivan kurssin tai loman ja autamme mielellämme Pysyvään muutokseen -kurssin sisältöön liittyvissä kysymyksissä.

Nyt voit hakea kaikille syksyllä alkaville kursseille!

Jatkamme kurssien järjestämistä 1.7. alkaen. Nyt voit jättää hakemuksen kaikille syksyllä alkaville kursseille.

Sopiiko Pysyvään muutokseen -kurssi minulle?

Tee psykologisen joustavuuden testi ja lue osallistujien kokemuksia kurssilta

Kurssit koostuvat kolmesta lähijaksosta

Kesto 3 vrk + 2 vrk + 2 vrk Huomioithan, että osallistujan on oltava mukana kaikilla kolmella lähijaksolla!

Mitä maksaa?

Osallistujan omavastuuosuus on 25 € /vrk. sisältäen majoituksen, täysihoidon ja ohjelman. Ensimmäisen lähijakson (3 vrk) hinta on 75 €, toisen ja kolmannen lähijakson 50€ / jakso. Mikäli olet tällä hetkellä työttömänä, hinnat ovat 50% yllä mainituista.