Isä nostaa pientä poikaa ilmaan. Pojalla on kädessä jalkapallo ja molemmat nauravat.
bg_bow_2

KOHTEET JA KURSSIOHJELMAT

Tältä sivulta löydät perheiden hyvinvointikurssien kohde-esittelyt ja kohdekohtaiset esimerkkiohjelmat.  Kurssien tarkat ohjelmat lähetetään kurssille kutsutuille perheille suoraan kurssikohteista noin 2 viikkoa ennen kurssin alkamista.  

Imatran kylpylä

Imatran Kylpylä Spa Resort on Itä-Suomen monipuolisin kylpylähotelli ja yksi Suomen parhaista perhekylpylöistä. Saimaan upea luonto ja kylpyläosasto tarjoavat tekemistä kaikenikäisille. Imatran Kylpylä sijaitsee Ukonniemen vapaa-aikakeskuksessa noin 5 km päässä keskustasta.


Imatran Kylpylä
Purjekuja 2,
55420 Imatra
Vaihde: 020 7100 500

Kuortaneen urheiluopisto

Kuortaneen urheiluopisto on liikunnan, urheilun, hyvinvoinnin, koulutuksen ja vapaa-ajan keskus. Kuortane tarjoaa huippuolosuhteet liikunnallisiin aktiviteetteihin upeassa 46 hehtaarin miljöössä. Kansainvälisessä valmennuskeskuksessa voi nähdä urheilijoita maailman huipulta. Kuortaneen urheiluopisto sijaitsee kauniin ja lapsiystävällisen Kuortaneenjärven rannalla Etelä-Pohjanmaalla. Kohteessa majoitutaan huoneistoissa, joihin isommatkin perheet mahtuvat yöpymään mukavasti. Kaikissa huoneissa on jääkaappi, mikro, kahvin- ja vedenkeitin sekä kuivauskaappi vaatteille.

 

Painin superviikonloppu 30.11. – 2.12. Kuortaneella – ohjelma tarkennettu!  | Painiliitto

Kuortaneen Urheiluopisto
Opistotie 1
63100 KUORTANE
www.kuortane.com

Kylpylähotelli Rauhalahti

Kylpylähotelli Rauhalahti sijaitsee Kuopiossa Kallaveden rannalla, vain 5 km kaupungin keskustasta. Rauhalahti tarjoaa sekä kylpylä- että luontoelämyksiä. Lapsiystävällisessä kylpylässä on 10 erilaista allasta, mm. ulkoallas, ja vesiliukumäki. Alueella on myös hyvät ulkoilumahdollisuudet sekä luontopolku.  Kesäaikaan Rauhalahdessa voi nauttia perheille sopivasta uimarannasta ja eläinpuistosta.

Kohteessa majoitutaan 3-7 hengen huoneistoissa, joissa on kaikki mukavuudet.

Kylpylähotelli Rauhalahti
Katiskaniementie 8
70700 KUOPIO

Liikuntakeskus Pajulahti

Liikuntakeskus Pajulahti on aktiivinen keidas Iso-Kukkasen rannalla Nastolassa, Lahden kupeessa, vain reilun tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta (Lahti 20 km, Helsinki 120 km). Liikuntakeskus Pajulahti on niin urheilijoiden, yritysten kuin lomalaistenkin leiri-, loma- ja kurssikohde. Liikunnalliset ohjelmat tarjoavat runsaasti monenlaista tekemistä eri-ikäisille lapsille kuin aikuisillekin, yhdessä sekä erikseen, sisällä että ulkona. Ohjelman lomassa on luvassa saunomista, uimista tai vaikkapa huikea seikkailu Suomen suurimmassa seikkailupuistossa. Lenkkipolut, pyörätiet, kuntosalit, pelikentät ja uimahalli kutsuvat myös omatoimiseen kuntoiluun. Kohteessa majoitutaan 2-6 hengen hotellihuoneissa. Pajulahdessa järjestetään PHT:n perhekursseja.

Liikuntakeskus Pajulahti
Pajulahdentie 167
15560 Nastola

Sport & Spa Vesileppis

Sport & Spa Hotel Vesileppis on aktiivinen superkeskus, joka sijaitsee Leppävirran luonnonkauniissa maisemissa Valtatie 5:n varrella.

Vesileppiksessä voi nauttia omasta tai perheen yhteisestä ajasta liikunnallisissa ja rentouttavissa merkeissä. Vesileppiksessä tarjolla on monipuoliset liikuntapaikat, kuten  monitoimiareena, keilahalli, hiihtoareena, jäähalli,  kuntosaleja ja urheilukenttiä. Kylpylässä on lapsille 32 metrin vesiliukumäki, lastenallas ja huima Wibit-kiipeilyrata. Kuntoilijoille löytyy kuusiratainen 25 metrin kuntouintiallas, kylmävesiallas sekä hieronta-allas. Saunaosastolla voi nautiskella normaalien saunojen lisäksi höyrysaunassa ja porealtaassa. Talviaikaan Vesileppiksessä voi vierailla Muumi-jääveistospuistossa.

Sport & Spa Vesileppis – PHT

Sport & Spa Hotel Vesileppis
Vokkolantie
79100 Leppävirta
Vaihde: 029 170 0170

Ukkohalla​

Ukkohalla sijaitsee Kainuun Hyrynsalmella. Ukkohallasta löytyy monipuolista tekemistä upeissa maisemissa. Ohjatun ohjelman ulkopuolella kurssilaisilla on käytössään kuntosali, keilahalli ja liikuntasali välineineen. Kohteessa majoitutaan täydellisesti varustelluissa SkiChalets ja SkiVillas -huoneistoissa aivan Ukkohallan ydinalueella.

Ukkohallan matkailukeskus
Ukkohallantie 22
89400 Hyrynsalmi
www.ukkohalla.fi

Virkistyshotelli Yyteri

Yyterin Virkistyshotelli sijaitsee meren äärellä Porin Yyterissä. Yyteri on ainutlaatuinen matkakohde, joka tarjoaa elämyksiä Natura-suojelluilla dyyneillä. Uniikki luonto ja monipuoliset mahdollisuudet tarjoavat tekemistä läpi vuoden. Yyteri on Pohjoismaiden upein hiekkaranta, jolla on pituutta peräti kuusi kilometriä.

Yyterissä kaikki palvelut sijaitsevat kätevästi saman katon alla. Hotellissa on aulakahvila, lasten puuhahuone, kampaamo, ravintola, kuntosali, pieni liikuntatila, kylpylä sekä Hyvinvointikeskus Yyterin Lumo. Hotellin yhteydessä sijaitseva kylpylä Merenneito on asiakkaiden vapaassa käytössä aukioloaikojen puitteissa. Altaan reunalla voi ihastella merimaisemaa ja nauttia ravintolan antimista. Ulkoaltaassa vesi pysyy lämpimänä ympäri vuoden ja perheen pienimmät viihtyvät kahluualtaassa. Kylpylästä löytyy perinteisten saunojen lisäksi myös hemmotteleva höyrysauna.

Perhekursseilla hyödynnetään aktiviteeteissä läheistä luontoa, yhteistyötä muiden paikallisten yritysten kanssa (mm. Hevospankin Harrastetalli) sekä sisätilojen monipuolisia mahdollisuuksia. Ammattitaitoiset ohjaajat ja lastenhoitajat huolehtivat siitä, perheet voivat nauttia yhdessä ja erikseen virkistävän aktiivisesta ajasta Yyterissä. Yyterissä vietetään elämän parasta aikaa, suunnataan katse horisonttiin ja tehdään hyviä päätöksiä tulevaisuuteen.

Yyterin virkistyshotelli
Sipintie 1
28840 PORI                                                                                                                                                                                                                                             www.virkistyshotelli.fi

Vuokatti Sport Resort

Vuokatti Sport Resort sijaitsee Kainuun idyllisissä luontomaisemissa, Vuokatin laskettelurinteiden kupeessa.

Vuokatti Sport Resort on Vuoka­tin Urheiluopiston perimästä rakentunut uudenlainen, aktiivinen ja liikunnallinen lomakeskus.  Vuokatissa järjestettävät perhekurssit tarjoavat aktiivista ja hauskaa ohjelmaa, seikkailua, yhdessäoloa ja hauskanpitoa sesongin mukaisilla ohjelmilla. Vuokatissa yhdessä tekeminen, ilo ja hauskuus sytyttävät perheet uusiin liikuntaharrastuk­siin. Luonto, hiihtoladut ja harrasteet ovat kurssilaisten tavoitettavissa heti ovelta.

Vuokatissa majoitutaan 2-8 henkilön perhehuoneistoissa.

Opistontie 4
88610 Vuokatti
puh. +358 861 911
www.vuokattisport.fi