Yyterin virkistyshotelli

Yyterin Virkistyshotelli sijaitsee meren äärellä Porin Yyterissä. Yyteri on ainutlaatuinen matkakohde, joka tarjoaa elämyksiä Natura-suojelluilla dyyneillä. Uniikki luonto ja monipuoliset mahdollisuudet tarjoavat tekemistä läpi vuoden. Yyteri on Pohjoismaiden upein hiekkaranta, jolla on pituutta peräti kuusi kilometriä.

Yyterissä kaikki palvelut sijaitsevat kätevästi saman katon alla. Hotellissa on aulakahvila, lasten puuhahuone, kampaamo, ravintola, kuntosali, pieni liikuntatila, kylpylä sekä Hyvinvointikeskus Yyterin Lumo. Hotellin yhteydessä sijaitseva kylpylä Merenneito on asiakkaiden vapaassa käytössä aukioloaikojen puitteissa. Altaan reunalla voi ihastella merimaisemaa ja nauttia ravintolan antimista. Ulkoaltaassa vesi pysyy lämpimänä ympäri vuoden ja perheen pienimmät viihtyvät kahluualtaassa. Kylpylästä löytyy perinteisten saunojen lisäksi myös hemmotteleva höyrysauna.

Perhekursseilla hyödynnetään aktiviteeteissä läheistä luontoa, yhteistyötä muiden paikallisten yritysten kanssa (mm. Hevospankin Harrastetalli) sekä sisätilojen monipuolisia mahdollisuuksia. Ammattitaitoiset ohjaajat ja lastenhoitajat huolehtivat siitä, perheet voivat nauttia yhdessä ja erikseen virkistävän aktiivisesta ajasta Yyterissä. Yyterissä vietetään elämän parasta aikaa, suunnataan katse horisonttiin ja tehdään hyviä päätöksiä tulevaisuuteen.

Yyterin virkistyshotelli
Sipintie 1
28840 PORI

Vaihde: 02 628 5300
Yhteyshenkilö Noora Kallio p.02 628 5259 tai etunimi.sukunimi(at)virkistyshotelli.fi