• Tarjosi mukavaa toimintaa miellyttävässä seurassa, oli voimaannuttava viikko.

  Liisa - 55v.

  Terveellinen ruokavalio, monipuolinen liikunta ja riittävä lepo ovat tärkeitä asioita – jaksaa paremmin kiireisen työn ja arjen” pyörittämisen “.

  Laura - 37v.

  Jaksolla oli suuri merkitys itseni motivoinnissa kiireisessä elämänvaiheessa ja se oli erittäin tärkeä jaksamiselleni. Koin saaneeni suuren lahjan, kun pääsin jaksolle huolehtimaan hyvinvoinnistani!

  Auli - 41v.
 • Muutos on hidasta ja välillä tulee takapakkia, mutta periksi ei saisi antaa. Ryhmän kanssa on tarkoitus kokoontua uudelleen “omatoimisesti”.

  Maija - 57v.

  Kurssilla oli yllättävän suuri vaikutus liikuntaharrastuksen lisääntymiseen sekä ruokailutottumuksiin.

  Panu - 51v.

  En olisi ruvennut seuraamaan kuntoani ilman tätä kurssia ja seurantajaksoa. Elämänlaatu parani paljon!

  Viivi - 29v.
 • Sain innostusta kesällä liikuntaan ja yleiseen hyvinvointini kehittämiseen. Nyt syksyn jaksolla tulokseni olivat huomattavasti parantuneet, tätä rataa aion jatkaa.

  Linnea -  36v.

  Olen vielä alussa, mutta lipsumisia ei ole tapahtunut ruokailun tai liikunnan suhteen, toivon että näin jatkuu. Mieheni on myös mukana tukemassa ja aamuisin sauvakävelemässä.

  Anne - 52v.

  Tämä on aivan erinomainen tapa saada lisää virtaa arkipäivään ja muistutusta terveellisistä elämäntavoista. Lisäksi aina tulee jotain uutta tietoa ravinnosta ja/liikunnasta. Huippujuttu, kiitos!

  Janne - 46v.