KOHTEET JA ESIMERKKIOHJELMAT

Tältä sivulta löydät Pysyvään muutokseen -kurssikokonaisuuksien ohjelmat eri palveluntuottajien toteuttamina. Tutustu lähijaksojen esimerkkiohjelmiin kohteittain ja löydä itsellesi sopivimmat kohteet. Tarkat ohjelmat ja kutsu lähetetään kursseille valituille aina viimeistään kaksi viikkoa ennen jakson alkamista. Ohjelmat ovat PDF-muodossa ja aukeavat uuteen välilehteen.

Easymove Kempele

Easymove Kempele tarjoaa kokonaisvaltaisia liikunta-, kuntoutus- ja terveyspalveluita useassa toimipisteessä Oulun seudulla. Pysyvään muutokseen -kurssit järjestetään Kempeleen Zemppi -keskuksessa, josta löytyy muun muassa siisti ja valoisa kuntosali. Majoitus toteutetaan Forenom-huoneistohotellin tuliterissä huoneissa.

Pekurintie 2

90450 Kempele

www.easymove.fi

ESIMERKKIOHJELMAT:

Härmän Kylpylä

Härmän Kylpylä on täysiverinen kylpylähotelli keskellä lakeuksia Etelä-Pohjanmaalla, Kauhavan kaupungissa Ylihärmässä valtatie 19 varrella. Härmän Kylpylässä voi nauttia liikunnallisissa ja rentouttavissa merkeissä. Suomalaista lähiruokaa, liikuntahalli sisäjuoksuratoineen, kuntosali, 25 metrin uima-allas, kuntoallas, keidasallas poreineen sekä kylmä pulahdusallas. Saunaosastolla voi nauttia perinteisen saunan lisäksi höyrysaunasta tai turkkilaisesta saunasta.

Härmän Kylpylä
Vaasantie 22
62375 Ylihärmä
06 4831 600
myynti@harmankylpyla.fi

ESIMERKKIOHJELMAT:

Imatran kylpylä

Aikuisten kohteet / Perhekohteet / Itä-Suomi 

Imatran Kylpylä Spa Resort on Itä-Suomen monipuolisin kylpylähotelli ja yksi Suomen parhaista perhekylpylöistä. Saimaan upea luonto ja kylpyläosasto tarjoavat tekemistä kaikenikäisille. Imatran Kylpylä sijaitsee Ukonniemen vapaa-aikakeskuksessa noin 5 km päässä keskustasta.


Imatran Kylpylä
Purjekuja 2,
55420 Imatra
Vaihde: 020 7100 500

ESIMERKKIOHJELMAT:

Kaisankoti

Aikuisten kohteet / Etelä-Suomi

Backbyn kartanon tiloissa toimivalla Kaisankodilla on pitkät perinteet suomalaisten kuntouttajana ja hyvinvoinnin valmentajana, Kaisankoti on toiminut työikäisten ihmisten kuntoutuskeskuksena jo 30 vuotta. Asiantuntevat ohjaajat tarjoavat hyvinvointia edistäviä työkaluja arkielämään.

 

logo

Kaisa Kallion kansalaislahjasäätiö, Kaisankoti
Bodomintie 37
02740 Espoo

050 57 20 830 tai
050 47 22 821
toimisto(at)kaisankoti.fi

Kiipula

Aikuisten kohteet / Etelä-Suomi

Kiipula sijaitsee Janakkalan Turengissa, noin tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkisedulta ja Tampereelta. Kiipulaa ympäröi kaunis hämäläinen maalaismaisema. Suoraan ulko-ovelta pääsee reippailemaan mahtaviin harjumaisemiin, pelaamaan tennistä tai frisbeegolfia 20-väyläiselle radalle.

Kiipulan koulutus- ja kuntoutuskeskus
Kiipulantie 507, 14200 Turenki
Vaihde: 03 685 21
yrityspalvelut@kiipula.fi

ESIMERKKIOHJELMAT:

Kivitippu

Aikuisten kohteet / Länsi-Suomi 

Hotelli Kivitippu sijaitsee Euroopan suurimman kraaterijärven, Lappajärven, rannalla. Kivitipussa voit nauttia niin luonnon rauhasta kuin lukuisista aktiviteeteista. Remontoiduissa, moderneissa huoneissa voit rentoutua ja ladata akkuja puistomaisesta järvimaisemasta nauttien.

Nykäläntie 137
62600 Lappajärvi
06 5615000
myynti@kivitippu.fi
 

ESIMERKKIOHJELMAT:

Kruunupuisto

Aikuisten kohteet / Itä-Suomi

Kruunupuisto on hotelli ja Kuntoutuskeskus Saimaan rannalla harjumaisemissa. Kruunupuistossa järjestetään 1.askel Pysyvään muutokseen- hyvinvointikursseja.

 

Kruunupuisto
Vaahersalontie 44
58450 Punkaharju
Vaihde: 020 763 9130
Yhteyshenkilö/1.askel-jaksot: Birgitta Ojasalo 050 468 842 tai: etunimi.sukunimi(at)kruunupuisto.fi

ESIMERKKIOHJELMAT:

Kuntoutuskeskus Kankaanpää

Aikuisten kohteet / Länsi-Suomi 

Kuntoutuskeskus Kankaanpää sijaitsee 55 kilometriä Porista koilliseen, Parkanon suuntaan. Kankaanpään kuntoutuskeskuksessa järjestetään aikuisten 1. askel Pysyvään muutokseen -hyvinvointikursseja. Majoitus on yhden hengen huoneissa.


Kuntoutuskeskus Kankaanpää
Kelankaari 4
38700 Kankaanpää
Vaihde: 02 57 333

ESIMERKKIOHJELMAT:

Kyyhkylän kuntoutuskeskus

Aikuisten kohteet / Perhekohteet / Itä-Suomi 

Kyyhkylä sijaitsee seitsemän kilometrin päässä Mikkelin keskustasta, Saimaan rannan harjumaisemissa. Alueella on myös historiallinen ja viehättävä Kyyhkylän kartano.

Kyyhkylän Kartano
Kyyhkyläntie 6 A
50700 MIKKELI
Puh. 0440 203 320
myyntipalvelu@kyyhkyla.fi

ESIMERKKIOHJELMAT:

Sport & Spa Vesileppis

Aikuisten kohteet / Perhekohteet / Itä-Suomi 

Sport & Spa Hotel Vesileppis on aktiivinen superkeskus, joka sijaitsee Leppävirran luonnonkauniissa maisemissa Valtatie 5:n varrella.

Vesileppiksessä voi nauttia omasta tai perheen yhteisestä ajasta liikunnallisissa ja rentouttavissa merkeissä. Vesileppiksessä tarjolla on monipuoliset liikuntapaikat, kuten  monitoimiareena, keilahalli, hiihtoareena, jäähalli,  kuntosaleja ja urheilukenttiä. Kylpylässä on lapsille 32 metrin vesiliukumäki, lastenallas ja huima Wibit-kiipeilyrata. Kuntoilijoille löytyy kuusiratainen 25 metrin kuntouintiallas, kylmävesiallas sekä hieronta-allas. Saunaosastolla voi nautiskella normaalien saunojen lisäksi höyrysaunassa ja porealtaassa. Talviaikaan Vesileppiksessä voi vierailla Muumi-jääveistospuistossa.

Sport & Spa Hotel Vesileppis
Vokkolantie
79100 Leppävirta
Vaihde: 029 170 0170

ESIMERKKIOHJELMAT:

Urheiluopisto Kisakeskus

Aikuisten kohteet / Etelä-Suomi

Kisakeskus sijaitsee Länsi-Uudellamaalla, Raaseporin kaupungissa, noin 100 km etäisyydellä Helsingistä ja Turusta. Kisakeskuksessa järjestetään myös aikuisten 1. askel Pysyvään muutokseen- hyvinvointikursseja. Kaikilla aikuisten jaksoilla majoitutaan yhden hengen huoneissa.

Urheiluopisto Kisakeskus – KISIS
Kullaanniemi 220
10420 Pohjankuru
Vaihde 019 223 0300
Kohteen verkkosivut

ESIMERKKIOHJELMAT:

Utkujärven majat

Aikuisten kohteet / Lapin alue

Utkujärven majat sijaitsevat Muoniossa Tunturi-Lapissa. Retkeilymaastot lukuisine tuntureineen ja vesistöineen ovat uskomattoman kauniit.  Muonion keskustaan on noin 10 km matka.

Huomioithan, että myös Utkujärven majoilla osallistujat vastaavat itse matkajärjestelyistäään ja -kustannuksistaaan, kaikilla kolmella lähijaksolla!

Utkujärven majat
Työläisnuorten Tuki ry, c/o Työttömien ay-jäsenten tukiyhdistys TATSI ry
Hakaniemenranta 1 A, 3 krs
00530 Helsinki
Puh. 0400 805 39

ESIMERKKIOHJELMAT:

Palkansaajien hyvinvointi
ja terveys PHT ry

Lintulahdenkatu 6 A 1
00500 Helsinki
020 144 1310
asiakaspalvelu@pht.fi