PHT VOI MUUTTAA ELÄMÄSI. SINÄ PÄÄTÄT KUINKA PYSYVÄSTI.

Ajatuksilla on valtava voima. Ne voivat sairastuttaa, mutta niitä tutkailemalla on mahdollista myös parantua. Ajatuksilla on vaikutusta hyvinvointiin ja kehon eri osissa ilmenevillä vaivoilla on yhteys mieleen. Terveyden edistymisen kannalta tunteiden ja ajatusten tunnistaminen on oleellista. Kun sen lisäksi tiedostamme näiden tunteiden ja ajatusten vaikutusta käyttäytymiseemme, on meillä mahdollisuus muuttaa toimintaamme sellaiseksi, että se aikaisempaa paremmin vastaa käsitystämme hyvästä elämästä. Avain pysyvien elintapojen muutokseen löytyy lopulta omasta mielestämme.

Tunnistatko itsessäsi tyytymättömyyttä elintapoihisi ja hyvinvointiisi?
PHT:n 1. askel Pysyvään muutokseen – hyvinvointikursseilla kokeillaan kehittämistyönä arvo – ja hyväksyntäpohjaista lähestymistapaa elintapojen muuttamiseen, mikä on uutta terveyden edistämisessä.

3 pv + 3 pv + 3 pv

Osallistumisestasi maksat 60 euron ilmoittautumismaksun (jonka saat takaisin viimeisen kolmen päivän jakson jälkeen) sisältäen ohjelman ja majoituksen yhden hengen huoneessa täysihoidolla kaikilla kolmella jaksolla.

Kolmiosaisen kurssikokonaisuuden aikana osallistujat oppivat tunnistamaan arvostamiaan ja itselle tärkeitä asioita, mutta myös epämiellyttäviä tunteita ja ajatuksia, jotka estävät heitä muuttamasta elintapojaan.

Jos annat meidän auttaa, saat tukea motivaatiolle hyvän elämän rakentamiseen ja terveyskäyttäytymisesi pysyvään muutokseen.

PHT:n pilottihanke

Ensimmäinen askel Pysyvään muutokseen. Toteutetaan kokeiluna vuoden 2016 syksyn ja 2017 kevään aikana. Tavoitteena löytää uusia menetelmiä ja toimintatapoja terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen. Lähijaksojen arvo- ja hyväksyntäpohjainen menetelmä ja sen työkalut pohjautuvat hyväksymis- ja omistautumisterapiaan (HOT), joka on kehitetty pitkäjänteisen tutkimusnäytön ja käytännön kokemusten pohjalta. HOT:n avulla on saavutettu hyviä hoitotuloksia käyttäytymislääketieteen ja terveyspsykologian alueilla laajasti ympäri maailmaa. Lisätietoja HOT-menetelmästä