Haemme projektikoordinaattoria määräaikaiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Pysyvään muutokseen -projektiin ajalle 1.2.2018 – 31.12.2021.

Pysyvään muutokseen –kokeiluprojekti käsittelee terveyden ja hyvinvoinnin edistämistoi-minnan kokeilua ja jalkauttamista valtakunnallisesti. Projektissa kehitetään tuettujen hyvin-vointijaksojen konsepti, jossa hyödynnetään arvo- ja hyväksymispohjaista lähestymistapaa.

Projektikoordinaattorina suunnittelet ja toteutat projektiamme, osallistut sidosryhmäyhteistyöhön ja olet mukana kehittämässä toimintaamme. Lisäksi tehtäviin kuuluu hyvinvointikurssien asiakaspalvelua ja valintaprosessiin osallistumista sekä normaaleja toimistotöitä.

Odotamme tutkintoa terveys- ja hyvinvointialalta sekä alan työkokemusta, myös muut soveltuvat tutkinnot huomioidaan. Kokemus HOT-menetelmästä luetaan eduksi. Toivomme kokemusta projektiluontoisesta työskentelystä, oma-aloitteisuutta ja positiivista työotetta. Ruotsin ja englannin kielen taito on eduksi.

PHT:n toimipaikka sijaitsee Helsingissä. Tehtävään sisältyy myös ilta- ja viikonlopputöitä sekä matkustamista.

Hakemukset palkkatoiveineen tulee toimittaa 15.1.2018 mennessä osoitteeseen:
pasi.ylitalo@pht.fi

Työsuhteen ehdot määräytyvät PHT:n toimiston ehtojen mukaan.
Tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa 18.12. – 22.12.2017 ja 8.-12.1.2018 toiminnanjohtaja Pasi Ylitalo, 020 1441316 tai pasi.ylitalo@pht.fi

Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT ry on järjestö, joka keskittyy työikäisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen. Toimimme Veikkauksen tuella ja olemme voittoa tavoittelematon yhdistys. Järjestämme aikuisille ja perheille terveyttä ja hyvinvointia edistäviä kursseja 1.askel hyvinvointijaksot-nimellä. PHT:n taustalla ovat palkansaajakeskusjärjestöt SAK ja STTK jäsenliittoineen.