Autamme perheesi liikkeelle

Haluamme edistää lapsiperheiden arjessa jaksamista ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tarjoamme yhdessäoloa ja liikunnallisia elämyksiä perheiden 1. askel -hyvinvointijaksoilla.

Erilaiset lajikokeilut, elämykset, pelit ja leikit ovat innostaneet liikkumista täysin harrastamattomiakin lapsia löytämään liikunnan ilon. Suuria onnistumisia on koettu, kun koko perhe on löytänyt yhteisen liikunnallisen harrastuksen ja säännöllisen liikkumisen osaksi jokapäiväistä arkea.

Elämäntilanteet vaihtelevat, arki voi olla taloudellisesti tiukkaa ja kiire henkisesti kuormittavaa. Työn, perheen ja vapaa-ajan yhteensovittaminen on haasteellista ja yhteistä aikaa arjessa on vähän. Aikaa ja mahdollisuuksia liikunnalle, yhteisille harrastuksille ja ruokailuhetkille on harvoin. Elintavat ovat muuttuneet epäterveellisiksi. Niiden muuttamiseksi tarvitaan kannustusta.

Anna meidän auttaa perheesi liikkeelle.

Haettavien jaksojen ohjelmasisältöihin ja ajankohtiin tutustumalla löydät perheellesi mieluisimmat vaihtoehdot.

 

Joulun ja uudenvuoden jaksot nyt haettavana!
Mitä?

4 yön hyvinvointijaksot perheille. Ohjelma on liikunnallinen, virikkeellinen ja elämyksellinen, terveisiin elintapoihin kannustava. Majoitus perhehuoneessa täysihoidolla. Mukana 10–15 perhettä.

Kenelle?

Perheille, joilla mukana yksi tai useampi alle 17-v. lapsi

Miten?

Perheet hakevat jaksoille sähköisellä hakulomakkeella.

Mitä maksaa?

Omavastuuosuudet 2018:
Aikuiset: 100€/aikuinen / 4 vrk (4 yötä)
Lapset 6-16 v: 60 €/lapsi / 4 vrk (4 yötä)
Alle 6-vuotiaat lapset: 0 € / 4 vrk ( 4 yötä)
Työtön/lomautettu aikuinen: 50 € /4 vrk ( 4 yötä)
Sis. ohjelman sekä perhemajoituksen täysihoidolla.